Online geld verdienen met een doel

Over ons


Over ons


  • /cms-data/image/home-slideheader_03-img.jpg

  • /cms-data/image/home-slideheader_04-img.jpg

  • /cms-data/image/home-slideheader_05-img.jpg

Klikmunt informeert over verschillende mogelijkheden om een online inkomen te genereren. Dat kan door het bekijken van advertenties, het aankopen van software licenties, het handelen met cryptocurrency of met Multi Level Marketing zijn. Niet voor iedereen is het een wel en het ander niet mogelijk of weggelegd. Het is ook een keuze om er zelf achter te staan. En doe gewoon wat goed voelt. Maar in deze blog lees je misschien wel zaken die bij jouw keuze om iets te gaan doen wel een goede leidraad kunnen zijn. Vraag gerust om informatie.

Ikzelf ben Ton Haex een pensionada van 66 jaar. Op 1-10-2018 ben ik met pre-pensioen gegaan. In de periode voordat ik met pre-pensioen ging heb ik een rijke ervaring opgedaan in onder andere de commerciële sector, de non-profit sector en de cultuur sector. Bij sommige werkgevers heb ik pensioen opgebuwd en bij sommige niet. Ook was ik naast mijn laatste baan (24 uur per week) ook als ZZP'er actief. Maar ik heb dus en pensioengat. Een paar jaar geleden dacht ik, daar moet ik toch wat aan doen.

Zodoende ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden om mijn pensioen aan te vullen. Vele mogelijkheden hebben de revue gepasseerd. Van enquetes invullen tot mailberichten versturen, maar dat was het allemaal niet. Totdat ik in juni vorig jaar in aanraking kwam met FutureNet. Dat werd mijn eerste online verdienmodel. Inmiddels doe ik ook een paar andere verdienmodellen, want spreiding geeft je meer kansen in mijn optiek. En als je je ook gaat verdiepen in deze wereld zul je er wellicht ook achter komen dat het niet altijd even rooskleurig is alsdat het soms wordt voorgesteld. Mijn ervaringen heb ik vanaf 23 juni 2018 in deze blog vastgelegd. Niet elke ontwikkeling of ervaring met een verdienmodel staat erin. Met sommige verdienmogelijkheden ben ik misschien al gestopt, omdat ik het toch niets vond. Een aantal zal ik vaker over schrijven.

Waaom?
Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te ondernemen, te leren en ervaren. Ook vind ik het leuk om met mensen samen te werken, mijn ervaringen met hun te delen, of van de anderen te leren. Het bouwen van een team van mensen die net als ik ook willen bouwen aan een 'passief inkomen' vind ik reuze leuk. Via deze blog, maar ook presentaties op locaties deel ik mijn ervaringen. Soms gaat het over het ene verdienmodel en een andere keer komt weer iets anders aan de orde. Dat ligt ook vaak aan de persoon die mij vragen stelt naar aanleiding van een van mijn berichten.

Ik vind het belangrijk, om de mensen te motiveren, inspireren en te stimuleren. Ik wil iedereen graag helpen om ook een extra inkomen te creëren, en vanuit die gedachte heb ik daarom deze website opgezet.

UIteindelijk is het ieders eigen keuze om mee te gaan met een van de verdienmodellen. Ik geef hier alleen mijn eigen ervaring weer en attendeer iedereen dan ook op de disclaimer op deze website. Lees deze in ieder geval.

Mocht je meer informatie willen stuur mij dan gerust een email bericht naar verdienen@klikmunt.nl of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Type hier jouw zoekwoorden

Online geld verdienen met een doel