Global Tech WHYs

Als je onze vorige video’s hebt bekeken dan ben je al een beetje bekend met Global Technologie. Maar weet je waarom we het doen? Volg gewoon onze serie van presentatievideo's om meer te weten te komen over waarom we doen wat we doen.

Dit is de video van onze 4 WHY's

Onze wereld is aan het veranderen en wij ook, wat voorheen normaal was, is niet meer aanvaardbaar en we moeten ons aanpassen aan deze wijzigingen.

Langdurig woon-werkverkeer en lange dagen op het kantoor om slechts een paar korte uren te krijgen met onze geliefden heeft bewezen een destructieve levensstijl te zijn.

Wat zou je doen als je jouw tijd niet voor geld zou hoeven te verkopen, maar voor de waarde hoe zou je leven veranderen?

Robert Kiyosaki's beschrijft in zijn boek vier verschillende modellen. Ze zijn allemaal geldig, maar welke van deze prefereer jij?

  • Als werknemer waar je jouw tijd  en inspanningen, uitwisselt voor een inkomen
  • Als zelfstandigen voor je eigen inkomen werken. Maar als je een zes weken durende vakantie zou willen opnemen, blijft je geld dan wel binnenkomen?; 
  • Een eigen bedrijf bezitten, betekent een systeem bezitten en mensen voor je laten werken;
  • Als investeerder en laat jouw geld voor je werken, zodat je het werk zelf niet hoeft te doen...

Welke zou jij kiezen?

Het feit is dat je niet een aspect van je leven hoeft op te offeren, voor een ander. Bij Global Tech leren we je hoe je naar de rechterkant kunt gaan in het kwadrant en dat is onze belangrijkste reden om je te helpen vooruitgang te boeken om van de linkerkant naar de rechterzijde te komen in het cashflowkwadrant.

We helpen je een systeem te creëren dat je helpt bij het vinden van een evenwichtig balans in je leven, door u te helpen een portfolio op te bouwen van activa.

Onze tweede waarom is dat we ook streven naar vergelijkbare systemen te implementeren die minder gelukkige gemeenschappen helpen, met partners zoals de UCL.

Onze derde waarom is het creëren van een ecosysteem welke onafhankelijk is van fiatvaluta, en waar de basisbenodigdheden te koop zullen zijn met onze crypto-munten.

Maar dat maakt niets uit als we niet een gemeenschap van gelijkgestemde mensen creëren die geloven in de toekomst van de technologie, zelfredzaamheid en staan open voor verandering.

De vierde waarom is de manier om te voldoen aan de behoeften van de gemeenschap, door een ecosysteem te creëren waarin fiat valuta achterhaald zijn.

Dat zijn onze vier WHY’s. Volg daarom alstublieft ook onze andere video's om te ontdekken hoe we deze  ambitieuze doelstellingen gaan bereiken.

Wil je meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheid om mee te doen en te werken aan jouw financiële onafhankelijk, dan zou ik zeggen maak eens een afspraak met mij via het contactformulier.