Pensioen

Ik ben op 26 oktober 2019 officieël met pensioen gegaan. Nou dan heb je toch een inkomen hoor ik mensen al zeggen. Ja dat klopt. Ik heb mijn AOW net als zoveel andere Nederlanders. Daarnaast heb ik mijn bedrijfspensioen. En daar zit het probleem. Ik heb helaas niet alle jaren een bedrijfspensioen kunnen opbouwen. Niet alle werkgevers geven je die gelegenheid. In mijn geval heb ik ruim 20 jaar geen pensioen opgebouwd. Dat heet dus een pensioenbreuk. En daarom heb ik een aanvullend inkomen nodig.

Hoe doe ik dat?

Momenteel ben ik met een paar dingen bezig die mij niet alleen de mogelijkheid geven om een passief inkomen op te bouwen, maar die mij ook in contact brengt met heel veel nieuwe mensen. Dat kan online zijn maar ook op meetings. Vaak ontmoet ik gelijkgestemde mensen die het leuk vinden om ook te werken aan nieuwe mogelijkheden. Ik gebruik daarvoor een paar verschillende programma's waarbij ik producten aankoop die mij het recht geven op een bonus. 

Bijvoorbeeld een software licentie. Ik ben daar met een klein bedrag ingestap en elke week krijg ik daar een bonus van 1% over het opgebouwde aantal eenheden. Dit gaat door totdat ik de volledige waarde van deze licentie heb behaald. Daarna levert mij dat dus wekelijk 1% op die ik kan besteden naar mijn goeddunken. Dat is dus één deel van mijn passief inkomen.

Daarnaast ben ik ook in een wallet met bitcoins begonnen. Ik heb voor $200 op 28 oktober 2018 0,02331994 BTC gekocht. En gedurende 5 maanden heb ik 0,01861877 aan bonus gekregen. Omdat een aantal mensen onder mij ook zijn begonnen heb ik aan referral bonus en binary bonus nogmaals 0,01912995 ontvangen en heb ik nu in de wallet voor 0,06106796 aan bitcoins staan. Tegen de huidige koers is dat $ 432,33. De koers staat nu lager dan toen ik de eerste bitcoins aanschafte. Maar stel dat de koers weer rond die $8.868 komt of hoger. Tel uit je winst.

Wil je daar eens over praten met mij dan ben ik daar uiteraard toe bereid.