Wat is het?

Het is een verdienmodel met de naam The Circle App. De Circle App is gebouwd voor iedereen die de onbeperkte mogelijkheden en potentieel inziet. De Circle App biedt een unieke mogelijkheid om te verdienen door deel te nemen aan een op de blockchain gebaseerd peer-to-peer smart contract programma.

100% Anoniem

Het netwerk van de Circle App is volledig transparant en 100% anoniem. Er wordt geen enkele gebruiker om zijn KYC-informatie gevraagd en alle gebruikersgegevens die op het netwerk zijn opgeslagen, maken gebruik van een sterk encryptie-algoritme.

Directe transacties

De Circle App is gebouwd op het cloud-gebaseerde blockchain-netwerk van Stellar die meer dan 10M transacties per dag verwerkt. Alle transacties in het programma de Circle App zijn peer-to-peer en worden ogenblikkelijk uitgevoerd.

Geen winstlimieten

De Circle App biedt een unieke mogelijkheid om te verdienen zonder dat er grenzen aan het verdienen zijn. Leden krijgen volledige controle over hun rekeningen en hebben geen beperkingen op sponsoring, opnames en winst.

Geen Sponsoringseisen

Er zijn geen sponsorvoorwaarden om deel te nemen aan The Circle App programma. Leden kunnen zich aansluiten en nieuwe leden sponsoren om hun prestaties te verbeteren. Ze kunnen echter ook hun account actief houden zonder te sponsoren

Hoe werkt het?

In de Circle App heb je 3 wallets. Een voor het vullen met Bitcoins en 2 voor de cryptocurrency GTPLUS en GTFTA. Deze laatste twee cryptocurrency kennen we al van Global Technology. Moet je dan ook member zijn van Global Technology. Nee dat hoeft niet. De Cirkel App is een applicatie die los staat van dat bedrijf, maar ze maken alleen gebruik van de door Global Technology ontwikkelde crypto technology.

Door de Bitcoin wallet te vullen met een bepaalde hoeveelheid waarmee jij wilt beginnen, kun je Cirkels aankopen.

Voor de cirkels heb je de volgende hoeveelheden GT+ en GTFTA nodig:

  • Circle#1 € 10,- = 26.1253 GT+ en 4.4635 GTFTA*
  • Circle#2 € 20,- = 52.2505 GT+ en 8.9269 GTFTA*
  • Circle#3 € 50,- = 130.6264 GT+ en 22,3173 GTFTA*
  • Circle#4 € 100,- = 261.2527 GT+ en 44.6346 GTFTA*

Er zijn nog 6 duurdere cirkels van € 200,- € 500,- € 1.000,- € 2.000 € 5.000,- en € 10.000,-
* LET OP: De hoeveelheden GT+ en GTFTA kunnen fluctureren gezin het cryptocurrency zijn. Ook het aantal dagen dat een cyclus van doorlopen betreft kan fluctureren.

De cirkels worden door de Circle App aangeboden als een Smart Contract. De Circle App is gebouwd op het cloudgebaseerde blockchain-netwerk van Stellar en verwerkt elke dag meer dan 10 miljoen transacties. Alle transacties in The Circle App-programma zijn peer-to-peer en worden ogenblikkelijk uitgevoerd. Ze zijn onomkeerbaar en veilig. Als je meer wilt weten over Smart Contract kun je ook hier even lezen. Daar heb ik een tijd terug een Blog-artikel over geschreven.

In dit bericht licht ik het verdienmodel de Circle App ook nog toe.

Ik wil jullie ook nog wijzen op mijn disclaimer. De informatie op deze website is niet (en mag niet worden opgevat als) beleggingsadvies of een verzoek.