Virtuele Showroom

Verzamelaars tonen hun verzamelobjecten met trots en met VeVe zetten ze dit voort in het digitale rijk. Creëer en personaliseer virtuele showrooms om je digitale verzamelobjecten te laten zien en deel deze ervaring met andere VeVe-verzamelaars over de hele wereld. Beweeg door je virtuele showrooms op je telefoon, FPS game-stijl, of breng je showrooms tot leven in Augmented Reality en loop er fysiek doorheen, allemaal op je telefoon of tablet!


Digitaal in de echte wereld met Augmented Reality

Met VeVe's Augmented Reality functies kun jezij aan zij staan met uw favoriete personages en helden, in de echte wereld. Scan gewoon je omgeving en tik om je digitale collectible in AR te laten vallen. Je kunt je digitale verzamelobjecten vervolgens verplaatsen, roteren en schalen om ze 1:1 groot te maken en vervolgens foto's nemen.

Kopen en verkopen met anderen op de secundaire markt

Op de secundaire markt van VeVe kun je kopen en verkopen van andere VeVe-verzamelaars. Als je die digitale collectible gemist hebt toen die uitkwam, of je hebt er een nodig om je set compleet te maken, dan kun je op de secundaire markt kijken of anderen de collectibles die jij nodig hebt te koop hebben gezet.

Doe mee met de digitale collectible revolutie!