Revenue sharing is een populair online verdienmodel. Revenue sharing vertaalt vanuit het Engels betekent letterlijk 'de verdeling van de opbrengsten'. In internet marketing wordt het voornamelijk gebruikt voor een model waarin een commercieel platform de advertentieruimte aanbiedt in een vorm van zogenaamde Adpack's ook wel 'shares' genoemd. Deze Adpacks, variëren vaak van $1 tot tientallen dollar's. Door aankoop van deze Adpacks ontvangt een lid diverse manieren om via het platform enige bron van inkomsten te genereren.

Omdat het om shares gaat, bieden Adpacks ook de mogelijkheid om te profiteren van de winsten van het platform. Dit is de basis voor revenue sharing en de platformen die dit model hanteren, worden in online marketing afgekort als ‘revshares’. In dit verdienmodel kun je na aanschaf van de Adpacks, niet alleen de kostprijs ervan terugverdienen, maar tevens een percentage er bovenop ontvangen! Bij FutereAdpro is dit winstpercentage zelfs 20% in ongeveer 126 dagen. En als je jouw verdiensten weer her-investeerd kun je in een jaar zelfs 60% rendement maken. Ongekend dus.

Door het verdienmodel van dit platform op strategische wijze te gebruiken is het heel makkelijk om er een passief, oftewel doorlopende inkomstenbron mee op te bouwen. Word jij net zo blij als ik van dit idee om waar en wanneer jij dat wilt, inkomsten te kunnen genereren en volkomen onafhankelijk te zijn van loondienst? Werken omdat jij het wil en niet omdat het moet! Dan raad ik je aan om een gratis aacount aan te maken bij FutureNet.