Online geld verdienen

Online geld verdienen en het opbouwen van een passief inkomen opbouwen gaan vaak samen in een hand. Wat is nou een passief inkomen? Vanwege het woord passief zou je denken dat je er niet veel voor hoeft te doen. Nou dat klopt niet. Je moet er wel degelijk behoorlijk hard voor werken voordat je genoeg hebt om te kunnen spreken van een passief inkomen.

Het hebben van een vermogen zorgt bijvoorbeeld dat dit vermogen elke maand een bedrag oplevert. Dat bedrag is het passief inkomen. Want jij hoeft daar niets meer voor te doen, dat doet dat vermogen voor jou. Maar omdat vermogen te vergaren moet je waarschijnlijk hard en veel werken.

Ikzelf ben ruim anderhalf jaar geleden begonnen met het opbouwen van een aanvullend (passief) inkomen. Ik heb daar een aantal jaar voor uitgetrokken. Een van de mogelijkheden die ik gestart ben is als Affiliate te starten bij een bedrijf waar ik een licentie heb genomen die mij het recht geeft om door de aanschaf van Cryptocurrency, in dit geval een token, daarvoor wekelijks een loyalty bonus te verkrijgen.
Deze bonus stop ik elke week weer in de licentie zodat deze dus groeit. Na een aantal jaren levert deze licentie mij genoeg wekelijkse bonus op om elke week een paar honderd euro te verdienen. Dit verdien ik dan elke week. Daar hoef ik dan niets meer voor te doen. Dat is passief. Maar tot eind 2022 moet ik daarvoor wel mijn netwerk van affiliates opbouwen.

Deze affiliates gaan dan hetzelfde doen als dat ik doe. Daarvoor krijg ik ook een bepaalde commissie over hun resultaten. Ik help deze Affiliates ook om weer hetzelfde te doen. Nu hoor ik mensen gelijk denken "dat is een piramide".
Klopt ik ben ondernemer geworden en de structuur van mensen onder mij heeft veel weg van hoe elke onderneming in elkaar zit. Alleen in dit geval kunnen mensen onder mij veel meer verdienen dan dat ik doe. Hoe dat kan? Dat wil ik je best wel in een persoonlijk gesprek uitleggen.

Hoewel op dit moment in het Corona tijdperk dit wat moeilijker kan. Maar via een online meeting kan ik je wel een presentatie laten zien van de mogelijkheden. Je kunt dan rustig eens alle mogelijkheden zien. En dan ben jij wellicht ook zover dat je naast de activiteiten die je nu doet ook nog wat tijd overhebt om een aantal jaren te werken aan het opbouwen van een aanvullend (passief) inkomen.

Laat maar weten of je dit wat vindt.