Je kunt op jouw eigen manier te werk gaan op HAS. Sommige mensen adverteren en verdienen. Sommige mensen kijken alleen advertenties en krijgen daarvoor betaald. Maar zoals eerder aangekondigd is er nu het GRATIS ‘View to Earn’ V2E systeem

Hashing Ad Space View to Earn.

Hoe werkt het?

Op de site van Hashing Ad Space (HAS) worden advertenties verkocht en HAS betaald members om deze advertenties te bekijken.

Je kunt op jouw eigen manier te werk gaan op HAS. Sommige mensen adverteren en verdienen. Sommige mensen kijken alleen advertenties en krijgen daarvoor betaald. Daar moet je echter wel een of meerder ASIMI stake pakketten voor hebben.

Maar zoals eerder aangekondigd is er nu het GRATIS ‘View to Earn’ V2E systeem. Dit systeem loopt naast het huidige systeem, maar is volledig GRATIS. Je kunt de verdiende ASIMI’s binnen het V2E ook inzetten in het huidige systeem

Wat houdt dit systeem in?

In het filmpje https://www.youtube.com/watch?v=aRSv758LXvM wordt ook in gegaan op de mogelijkheden voor adverteerders, sla dat maar over. Rond 6:24 wordt het interessant voor de mensen die GRATIS willen verdienen aan het bekijken van de advertenties. Ik probeer hier een uitleg te geven.

Je kunt dus advertenties bekijken en betaald krijgen.

  • Het is 100% gratis
  • Bekijk de advertenties en verdien dan het door de adverteerder opgegeven bedrag
  • Je krijgt de betaling direct in je overzicht te zien.
  • En je kunt maximaal 50 advertenties per dag bekijken. Je bepaalt dus zelf wat je ermee kunt verdienen
  • Daarnaast kun je ook mee doen om prijzen te winnen

Je kunt in de lijst dus aangeven welke advertentie je wilt bekijken. Er staat in de lijst precies aangegeven hoeveel je voor de betreffende advertentie in ASIMI kunt verdienen en hoelang de advertentie duurt. Je klikt simpel op de button ‘View’ en je bekijkt de advertentie.

Dus je kunt precies aangegeven hoe en welke advertenties advertenties je wilt bekijken. Stel dat je alleen advertenties korter dan 7 sec wilt bekijken dan klik je daar niet op. Uiteraard kun je ook alleen op advertenties klikken die het meeste opleveren. De keuze is geheel aan jezelf. Je kunt maximaal 50 advertentie per dag bekijken.

Meer dan 25 advertenties bekijken en maak dan kans op een prijs

Je maakt eenmaal kans op een prijs zodra je 25 advertenties hebt bekeken. Dus maximaal 2 kansen per dag als je het maximale aantal van 50 advertenties bekijkt.

De winnaars worden random (willekeurig) gekozen en de volgende prijzen zijn mogelijk:

  • 1ste prijs - 80 ASIMI
  • 2de prijs - 40 ASIMI
  • 3de prijs - 20 ASIMI
  • 4de prijs - 10 ASIMI

Je krijgt de prijs direct uitbetaald als je de winnaar bent.

Nog meer verdienen?

Net als bij andere verdienmodellen is het mogelijk om nog meer te verdienen als je nieuwe members (Affiliaties) aanbrengt die ook Gratis willen verdienen.
Je krijgt dan namelijk een commissie .
Je kunt commissie krijgen over adverteerders die je aanbrengt, maar ook commissies over nieuwe affiliaties. Je verdient 10% over de verdiensten van jouw affiliaties.
Daarnaast is momenteel een interessante bonus van 4,28% te verdienen als je nieuwe affiliaties aanbrengt. Deze komt dus boven op de 10% verdiensten. Ook krijg je 10% als een van jouw affiliaties in de prijzen valt.

Al met al een Win-Win systeem.

Mocht je nou geen mensen onder jezelf willen aanbrengen (maar waarom zou je dan niet doen?) dan mag je ze ook mijn referral-link geven als je geïnteresseerde mensen kent. Maar als ik jou dan was dan zou ik het wel weten.

Uit ervaring weet ik dat het systeem werkt. Succes allemaal.

Heb je vragen, dan kun je bij mij terecht zoals altijd.