Hoe werkt bUnited?

1. TERUGGEVEN AAN ONZE PLANEET

bUnited vereist dat bedrijven onmiddellijk "teruggeven", wanneer ze een artikel te koop aanbieden aan een verenigd lid. Bedrijven betalen bUnited om wereldwijde impactprogramma's te ondersteunen, zoals het planten van bomen, het redden van het regenwoud, het verstrekken van voedsel aan de hongerigen en het geven van gezondheidszorg waar dat het meest nodig is. Voorbeeld: bUnited, met een van zijn partnerbedrijven, Deutsche Telekom, redde meer dan 1.000.000 vierkante meter Amazone-regenwoud in 2018.

Op dit moment krijgen bedrijven de mogelijkheid om de volgende ngo-programma's te ondersteunen. Naarmate we groter worden, voegen we meer programma's toe.

Red het regenwoud

Ons doel: 1 miljard vierkante meter Amazone-regenwoud per jaar besparen. We steunen Rainforest Foundation om het Amazone-regenwoud te redden. Ze werken samen met lokale gemeenschappen om te onderhandelen over aanzienlijke aankopen van het regenwoud op het land en om ervoor te zorgen dat het regenwoud wordt gerespecteerd als een permanente hulpbron.

Zorgen voor schoon drinkwater

Ons doel: elke week 1 miljoen gezinnen schoon water geven.
We ondersteunen The Water Project om schoon drinkwater te verstrekken aan gezinnen in nood in Afrika, Azië of Zuid-Amerika om ziekten te voorkomen door besmet water.

Het aanplanten van bomen

Ons doel: 1 miljoen bomen per jaar planten.
We ondersteunen The Nature Conservancy om bomen te planten en koolstofvervuiling tegen te gaan. Niet alleen absorberen bomen CO₂, maar ze slaan het ook op in het hout en houden het buiten de lucht die we inademen.

Uitdelen van maaltijden

Ons doel: elke week een miljoen kinderen voeden.
We ondersteunen Feeding Children Everywhere om gratis maaltijden te geven voor kinderen in nood. We geloven dat we op deze manier onze bijdrage kunnen leveren om het aantal kinderen in de wereld dat honger lijdt of die lijden aan ernstige ondervoeding, te verminderen.

Zorgen voor een goede Gezondheidszorg

Ons doel: 1 miljoen kinderen per maand vaccineren.
Wij ondersteunen UNICEF om medische hulp te bieden aan kinderen. Ons huidige programma biedt gratis levensreddende vaccins om kinderen te beschermen die geen toegang hebben tot medische hulp, waardoor ze de beste kansen hebben om een gezond leven te leiden.

2. BEDRIJVEN DUURZAMER MAKEN

Naarmate bUnited groeit, gebruikt het zijn omvang om met zijn partnerbedrijven te werken aan eerlijkere en duurzamere bedrijfspraktijken en om hun leveranciers en toeleveranciers hetzelfde te laten doen. Bedrijven zullen dit willen doen om 'ons', hun grootste klant, blij te houden en meer van hen te kopen. Als klant, de grootste consumentengemeenschap, belonen we bedrijven om eerlijker en duurzamer te worden.

3. LID WORDEN

Wil je ook lid worden van bUnited volg dan deze link