Kom je ook in het grootste CloudToken team van Nederland?
Cloudtoken, dat is een wallet waar je jouw crypto’s kunt opslaan, versturen en ontvangen. Net zoiets als Coinbase, BitMyMoney of Blockchain. 

Deze CloudToken waarover het gaat, beloond je met tokens door jouw crypto’s in je account te laten staan (HODL - Hold On for Dear Life)Het is verder een gewone crypto-wallet waarmee je dus je crypto’s kunt beheren. Maar eigenlijk is het een superwallet. Want CloudToken kent Jarvis AI. Dat is een ingebouwde bot die op een intelligente manier handelt op de cryptomarkt. Je kunt jouw crypto’s in Jarvis plaatsen (voor minimaal 30 dagen) en je wordt daarvoor beloont met CTO’s gedurende de looptijd. Elke dag om 23:59 worden die bijgeschreven. Ja en als je dan al slaapt, wordt je ….

De CTO’s zijn op het moment van schrijven ongeveer $0.480 waard. Ik ben begonnen op $0,3640 en dat is een maand geleden. De waarde groeit dus heel snel. De crypto’s in Jarvis AI zijn nog steeds van jou en die kun je er over 30 dagen na storting weer terug in je wallet zetten en net als in alle andere wallets mee werken. Uiteraard kun je ze ook eerder eruit halen, maar dat kost je dan een fee van 10%. Dus niet aan te raden, gewoon laten staan. Tenzij je ze dringend nodig hebt.

Je kunt op http://www.cloudtokenwallet.com een account aanmaken. Let daarbij op dat je ALLES opschrijft. Zodra je account klaar is, zie je een overzicht, dat schrijf je allemaal op. Als er om een referralcode wordt gevraagd dan geef je 0279505499 op.

Zorg nu dat je jouw wallet met crypto’s vult. Zodra je BTC of een andere crypto daarin hebt ga je naar Projects. Klik dan op Jarvis AI en dan op bijvoorbeeld het BTC icoon. Klik dan op max. en dan Proceed.
Je ontvangt dan de volgende avond altijd om 23:59 je eerste verdienste in CTO
Wil je zelf ook refferalcommissie kunnen ontvangen dan moet je tussen de 550 en 600 dollar aan crypto’s in je account hebben staan.

Dus ruil nu al je wallets om voor de CloudToken