Je kunt met een laag bedrag van minimaal 10 euro starten en dan laat je deze automatisch mee draaien in een cirkel. Elke cirkel waarmee je begint (vanaf € 10,- tot wel € 10.000,-) gaat een cyclus mee. Deze periode kan varieren. Op dit moment duurt een cyclus voor de € 10,- cirkel ongeveer 2 dagen.

Op het moment dat de een cirkel de volle 100% heeft gehaald ontvang je voor de eerste cirkel per keer € 2,50 en voor de tweede ontvang je € 5,-  enz.  De juiste bedragen per cirkel kun je terug vinden in je dashboard. Met de opbrengsten kun je sparen om een volgende cikel aan te schaffen, die van € 20,- of € 50,- en die laatste levert dan € 12,50 per cyclus op.

Extra investeren hoeft niet, je kunt met je winst steeds een nieuwe cirkel aanschaffen.

Dit is een leuke app om te delen of als cadeau te doen. En omdat je al kan starten vanaf € 10,- is dit echt voor iedereen toegankelijk dus! 

Hoe meer mensen gaan starten des te sneller de cirkels zullen gaan. Dus inschrijven en delen maar! Als je je hebt ingeschreven, vraag mij dan om de handleiding hoe je kunt opstarten. Dat maakt het gemakkelijker.

Ga naar The Circle App en registreer je. Gebruik als sponsornaam: Klikmunt