Persoonlijke Crypto Wallet

De TryCircleApp is jouw persoonlijke, anonieme cryptowallet. Je kan er crypto’s in sparen en doorsturen naar anderen. Ook kun je intern Bitcoins en tokens doorsturen naar iedere  andere gebruiker van de TryCircleApp,. Het doel is van de applicatie is om op termijn naar miljoenen actieve gebruikers overal in de wereld te groeien. Met de juiste uitleg en vooral het juiste inzicht mag dit geen probleem zijn.

Je kunt met een laag bedrag van minimaal 10 euro starten en dan laat je deze automatisch mee draaien in een cirkel. Elke cirkel waarmee je begint (vanaf € 10,- tot wel € 10.000,-) gaat een cyclus mee. Deze periode kan variëren. Op dit moment duurt een cyclus voor de € 10,- cirkel ongeveer 1 maand en elke 3 minuten wordt er wel ergens een uitbetaling gedaan van 25%.

Wat verdien je ermee?

Bij elke omwenteling van een cirkel, verdien je 25% van de betreffende cirkelwaarde. Is je cirkel een tweede keer gedraaid, dan krijg je een extra Spot van die Cirkel, met als gevolg dat er bij de volgende omwenteling 2 spots uitbetaald worden. En 2 uitbetaalde spots betekent weer een nieuwe extra Spot. En die beginnen ook mee te draaien, want per 2 omwentelingen krijg je telkens een nieuwe extra Spot. Heb je 4 spots die vallen, dan groei je gelijk naar 6 enzovoort. Dit gebeurt voor elk van de 10 Cirkels die je kunt aanschaffen (of sparen).

Op het moment dat de een Cirkel #1 de volle 100% heeft gehaald ontvang je dus € 2,50 en voor de tweede Cirkel ontvang je € 5,-  enz.  De juiste bedragen per cirkel kun je terug vinden in je dashboard. Met de opbrengsten kun je sparen om een volgende cirkel aan te schaffen, die van € 20,- of € 50,- en die Cirkel #3 levert dan € 12,50 per cyclus op.

Extra investeren hoeft niet, je kunt met je winst steeds een nieuwe cirkel aanschaffen.

Ik heb hier nog een actuele tabel waar je nu na twee maanden kunt zien hoe mijn resultatien zijn. Wil je wat uitleg over hoe je dit moet lezen, neem dan gerust contact met mij op. Zoals je ziet heeft mijn Cirkel #1 op dit moment (17-2-2021) de 6de spot draaien. Ik ben 5 keer uitbetaald geweest en mijn Cirkel #1 draait nu in de winst.

Voorlopig ga ik door met compounden van mijn winsten. Ik wil kijken of ik dit jaar nog in Cirkel #10 terecht kan komen. Want als die dan om de maand of om het kwartaal allemaal eenmaal ronddraaien, zal dat een leuk extra inkomen gaan geven.

Wat kun je nog meer doen?

Je kunt natuurlijk ook anderen mee laten genieten van de mogelijkheden van de Cirkel. Je krijgt geen directe betalingen omdat je mensen aanbrengt, maar jouw cirkels gaan daardoor sneller lopen. Je kunt alleen mensen direct onder jouw Sponsornaam aanbrengen en daar word je goed voor beloond: want elke 4 omwentelingen van een cirkel bij jouw teamlid krijg jij ook een extra Spot. Als die persoon 8 spots heeft gedraaid krijgt hij er 4 bij en jij dus 2.

Het is aan jezelf wat je wil,  je kan ook 10€ schenken, die krijg je dubbel en dik terug, dan gaan je ontzettend hard en ga je pas zien wat er gebeurt: Stel dat je start met 4 cirkels (180€) en de mensen onder je ook: binnen het jaar staan je cirkels op 30 spots en verdien je 180 x 25% = 45€ x 30 = 1400€ per cycle, daar wil ik toch even nu de moeite voor doen, niet ?!?
Stel je  eens voor als je 4, 10, 25 of zelfs 100 mensen onder je staan hebt.

Conclusie: in plaats van te verwachten dat jouw 10€ wonderen doet, betrek andere mensen in deze geweldige opportuniteit zodat we met z’n allen een zeer mooie groei kunnen verwezenlijken waarbij The Sky The Limit is volgens ieder zijn mogelijkheden en doelen.

Dit is een leuke app om te delen of als cadeau te doen. En omdat je al kan starten vanaf € 10,- is dit echt voor iedereen toegankelijk dus! 

Hoe meer mensen gaan starten des te sneller de cirkels zullen gaan. Dus inschrijven en delen maar! Als je je hebt ingeschreven, vraag mij dan om de handleiding hoe je kunt opstarten. Dat maakt het gemakkelijker.

Ga naar The Circle App en registreer je. Gebruik als sponsornaam: Klikmunt