Helium Hotspot

De Helium Hotspot is het oorspronkelijke mijnbouwtoestel van HNT. Het doel van de Hotspot is om te laten zien dat mijnbouwapparatuur eenvoudig te bedienen kan zijn en innovatief nut kan bieden, bij het bouwen van The People's Network. De Helium Hotspot wordt bestuurd en beheerd met behulp van de Helium App voor het op afstand monitoren van verdiensten en status.

Een nieuwe manier om crypto's te mijnen

Een betekent ook nieuwe manier om crypto te mijnen. Door een eenvoudig apparaat in je huis of kantoor te plaatsen, kunt je jouw stad voorzien van kilometers energiezuinige netwerkdekking voor miljarden apparaten en ook een nieuwe cryptocurrency verdienen, namelijk HNT.

Ik heb mijn GRATIS helium hotspot besteld. Alles wat ik moet doen is dit apparaat in mijn huis plaatsen en beginnen met betaald worden.

Je kunt dus geld verdienen, elke maand weer, door het apparaat aan te laten staan. Als je er een wilt, laat het me weten, dan stuur ik je de link. De reden waarom het is GRATIS is omdat het bedrijf de kosten op zich neemt in ruil voor een percentage van alle coins die je zult mijnen. Je kunt je afvragen waarom ze niet gewoon alle mijners op één plek zetten en alle coins zelf houden. Maar zo werkt dit systeem dus niet. Ze proberen 40 miljoen van deze apparaten over de hele wereld te verspreiden. Ze willen er zodoende één op elke 300 meter geplaatst hebben. Daardoor wordt het grootste “Internet of things” (IOT) longFi radionetwerk gecreëerd.

Er is geen betaling nodig, geen addertje onder het gras, zet gewoon het apparaat bij je raam en laat het zijn werk doen. Dan krijg je daarvoor betaald. Als je er een wilt of meer details, schrijf je dan in via https://Klikmunt.ihub.global/ihubregister

Lees voor meer informatie dit achtergrond artikel