Double Up Crypto is een crowdfundingprogramma waar iedereen start met hetzelfde bedrag van $37,50. Hier volgt een uitleg hoe je kunt beginnen.

Double up crypto is een crowdfunding project. Dit programma is in de opstartfase en dus nog een vrij nieuw programma.

Er zijn 2 verdienmodellen;

  1. Forced Matrix (FM)
  2. 2X8 Reversed Company Matrix (RCM)

De Forced Matrix is een 4X4 Matrix. Na de 4 referral die is ingeschreven ga je de volgende referral allemaal verdelen onder jouw eerste lijn van referrals. We spreken dan van een overflow.

Hoe word iedereen verdeeld in deze Matrix?

Het werkt als volgt. Jouw 1e en 2e frontliner daar verdien jij zelf aan. De 3e en de 4e daar verdient jouw Sponsor aan. Door de overflow kan het zo zijn dat je mensen die in jouw Matrix komen op nummer 6 alsnog rechtstreeks onder jou komen qua verdienen.

De 2X8 RCM Matrix is een omgekeerde Matrix. Hier zorgt de matrix ervoor dat eerst de breedste lijn level 8 onderaan wordt gevuld en zo omhoog naar level 1.

Betalen en commissie ontvangen.

Je kan betalen en je laten uitbetalen in alléén BITCOIN via bijvoorbeeld oa. Coindeal, Wirex of BitMyMoney. Ikzelf gebruik BitMyMoney en vind dat een heel gemakkelijke wallet. Wil je die ook gaan gebruiken kijk dan even op dit bericht.

Iedereen start dus met 37,50. Het is niet mogelijk om met meer te beginnen. Met de eenmalige inleg van $ 37,50 doe je mee in beide Matrixen. De Matrix is een geautomatiseerd systeem dus bij het verdienen en voldoende in je Wallet ga je automatisch naar het volgende level. Het voorbeeld is gemaakt op 4 frontliners maar je kan dus ongelimiteerd referrals inschrijven.

80% word aan jou uitgekeerd. Bij een Payout gaat er 10% naar de Company Tool dus bestemd voor de 1e lijn in de Matrix. 10% gaat naar de admin's van het systeem om de site te kunnen onderhouden. Dit geld gebruiken om te traden in Crypto.

Percentage per level

Hoe hoger je komt in de Matrix hoe meer je verdient. Dit houd in dat de laatste het meest verdienen en daardoor is het zo interessant voor mensen die later inschrijven.
Het is ook toegestaan meerdere accounts te hebben dus je kan bijvoorbeeld later in het proces alsnog een account openen met $37,50 of voor je kinderen, partner etc. Het is aan te raden om een extra account te nemen wanneer je in de hogere levels komt en als je dus al even bezig bent.

Makkelijk en duidelijk programma. En heel makkelijk dupliceerbaar. En ook al kun je zelf geen 4 referrals vinden, je zal bij een goede SPONSOR vrij snel OVERFLOW krijgen. Heel veel succes!!!

Meld je aan via deze link: DoubleUpCrypto aanmelden

Wil je meer weten over de mogelijkheden dan kun je ook naar deze Facebook pagina van Double Up Crypto (Official Group) meld je daar aan en je vind alle verdere informatie