Ik ben heel blij met Omega! Waarom zul je je afvragen. Nou ik ben in Februari begonnen met de aanschaf van 100 BB ter waarde van € 100,- en nu is dat gegroeid naar € 480,-
Sinds kort zijn er wat veranderingen doorgevoerd binnen Omega en nu is het nog leuker om mee te doen. Je kunt al beginnen met de aanschaf van 10 BB ter waarde van € 10,-. Dus geen belemeringen meer.

Hoe werkt Omega?

Omega werkt met zogenaamde active boxen. In Omega wordt gebruik gemaakt van een eigen token, de bitbond. Één bitbond, afgekort BB, staat gelijk aan één euro. Maar een bitbond is geen cryptocurrency. Dit is een interne aanduiding.

Met de bitbonds schaf je een of meerdere active boxen aan. Een activebox is aan te schaffen vanaf €10,- tot €100,- en heeft een looptijd van 6 maanden.

Gedurende de looptijd van een activebox heb je recht op een winstpercentages. Deze percentages zijn als volgt: 

  • 22% voor een Active box van 10BB
  • 24% voor een Active box van 25BB
  • 27% voor een Active box van 50BB
  • 30% voor een Active box van 100BB

Let op! De rentepercentages worden alleen uitgekeerd indien je iedere dag een paar minuten de tijd neemt om de online activiteiten uit te voeren. Deze activiteiten zijn dagelijks een aantal advertenties bekijken en dat kost je maximaal 5 minuten. Daarnaast kun je éénmaal per week (op maandag) een vragenlijst en een opdracht doen. Als je deze activiteiten consequent doet haal je dus de maximum percentages. Als je dus een dagje overslaat, heb je gewoon iets minder.

Wat kun je verdienen met Omega?

Met een investering van € 100,- schaf je dus een Active box aan. Als je kiest voor een periode van 6 maanden ontvang jij iedere dag ongeveer 0,71 cent aan commissie. Deze commissie komt terecht in jouw Active Box Wallet. De commissies die je in deze wallet krijgt kun je op een gegeven moment weer investeren. Dat kan dus al vanaf 10BB.

Maar hoe hoger jouw inleg, hoe hoger jouw dagelijkse commissie s zullen zijn, en hoe eerder je dus weer kunt herinvesteren. Dit noemen ze ook wel compounden (Het 8ste wereldwonder volgens A. Einstein). Start je bijvoorbeeld met 10 active boxen van € 100,- dan is jouw dagelijkse commissie die je in je active box wallet ontvangt al € 7,14! Kun je nagaan. Dat lijkt misschien niet veel, maar je besteed ook maar dagelijk 5 min om dit te verdienen.

De verdiensten kunnen enorm worden. Maar daar moet je wel wat voor doen. In eerste instantie kun je dus meer gaan investeren. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook gaan netwerken. Wanneer jij weer mensen onder je krijgt, krijg je over hun inleg en herinvesteringen ook weer verdiensten.

Netwerken binnen Omega!

Ik kan me voorstellen dat wanneer je erg enthousiast bent over Omega, je dit ook graag met anderen wilt delen. Ik in ieder geval wel en daarom schrijf ik ook vaak een blog over Omega. Breng jij iemand aan in jouw structuur, dan zal Omega jou daar heel goed voor belonen! Hoe doe Omega dat? Omega werkt met een binair bonussysteem. Dat houdt in dat jij 2 lijnen(benen) bouwt, dat doe je samen met jouw sponsor. Jouw sponsor is de persoon onder wie jij staat ingeschreven. Wanneer je mijn link gebruikt om je in te schrijven bij Omega, ben ik jouw sponsor. Over de personen die zich in een van jouw benen zit en actieve boxen gaat aanschaffen ontvan jij dus een bonus.

Direct bonus:
Die ontvang jij over alle mensen die zich via jouw inschrijflink hebben ingeschreven, ongeacht op welk been je ze hebt geplaatst, en is altijd 6% van hun geïnvesteerde bedrag. Vervolgens ontvang jij over iedere activebox die zij aanschaffen, altijd 6% direct bonus.

Binaire bonus:
De binaire bonus ontvang jij over alle mensen die zijn ingeschreven op jouw zwakke been. Jouw zwakke been is het been waar je de minste omzet in draait, dus waar de minste mensen zich hebben ingeschreven. De binaire bonus gaat oneindig lagen diep, en begint bij een bonus van 5% eindigend op 9%. Afhankelijk van het totaal aan waarde van jouw activeboxen bij elkaar opgeteld.

Uitbetalingen

Uitbetalen kan afhankelijk van de waarde van je activeboxen vanaf 10BB, oftewel € 10,-

Momenteel gaat uitbetalen alleen nog via bitcoins, door middel van een bitcoin wallet. Vind je dit nog ingewikkeld, vraag mij daarbij om hulp! Omega komt ook met een eigen mastercard, deze zal op korte termijn worden uitgebracht zodat je daarmee geld kunt storten en omnemen en overal ter wereld!

Je kunt je je voorstellen dat ik heel blij ben met Omega. Heb je interesse meld je hieronder GRATIS aan en kijk alvast rustig rond in je dashboard. Heb je vragen of wil je hulp bij het opstarten, dan kun je altijd bij mij terecht.