Een passief verdienmodel waar je niet veel voor hoeft te doen.

Het betreft een technologiebedrijf en die geeft software uit. Deze software wordt gebruikt op de FOREX markt door zogeheten brokers (zeg maar makelaars). Deze brokers handelen met geld en niet met aandelen. Elke dag wordt er op de hele wereld meer dan 5.000 miljard aan geld heen en weer gewisseld.

Wat het bedrijf doet is robotlicenties beschikbaar stellen aan brokers op de beurs. Zodat zij vele malen sneller kunnen handelen! Dit levert geld op, veel geld!

En jij kunt eigenaar worden van zo’n licentie.

Ons Masters team geeft regelmatig meetingen waar uitleg wordt gegeven. Tussendoor ook nog extra trainingen en uitleg over geld verdienen met de matrix, hoe om te gaan met de fiscus, het bedrijf zelf en MLM. Daarnaast zijn er elke maand trainingen die je kunt volgen. Ik heb verschillende trainingen gevoelgd, was super interessant en ik heb daar enorm van opgestoken.

Als je net als ik ook enthousiast bent geworden en wilt meedoen, dan kan ik wel een account voor jouw aanmaken in mijn structuur. Ik heb daarvoor een paar basis zaken van jou nodig. Dan kun je daarna de ontbrekende dingen zelf invullen en je eerste storting doen.

De informatie die ik in eerste instantie nodig heb is het volgende:

Je voornaam (volgens de gegevens in jouw paspoort)
Je volledige achternaam (ook volgens jouw paspoort)
Jouw gebruikersnaam
Jouw e-mailadres
Wachtwoord (dat moet je daarna weer veranderen)
Geboorte datum.

Je krijgt daarna van je inloggegevens en kunt dan aan de slag.

Super makkelijk en duidelijk allemaal.
Mocht je toch nog vragen hebben, dan stel die gerust. Dan probeer ik daar een antwoord op te geven en als mij dat niet lukt, dan ik ik bij mijn sponsor of hoger terecht. We helpen elkaar toch?

Ik hoop dat je mee wilt doen. Laat het maar weten stuur dan een mail naar verdienen@klikmunt.nl