De afgelopen paar weken ben ik betrokken geweest bij een volledig passieve inkomenskans die me elke dag 7 dagen per week 1% rendement oplevert. Het rendement kan oplopen tot 1,25% (afhankelijk van de handelswinsten). Momenteel zitten we gemiddeld op 1% en dat is uitstekend voor mij. Ik doe dus aan trading, maar wel op een passieve manier.

We hebben het hier over My Passive Trades ook wel MPT. Ik ben zo overtuigd van alle aspecten van dit bedrijf en wil het graag delen met zoveel mogelijk mensen. We hebben immers allemaal behoefte aan een extra inkomstenstroom, met name wanneer we geen werk hoeven te doen of helemaal geen tijd hoeven te besteden. Ik zal de belangrijkste kenmerken bespreken:

Integriteit en duurzaamheid

We zijn ons allemaal bewust van zoveel zwendel en ponzi's die online verschijnen. Nou, ik heb mijn onderzoek gedaan en het was gemakkelijk om te concluderen dat dit systeem niet een van die scams is. De mensen achter dit bedrijf hebben een vlekkeloze staat van dienst op het gebied van succes, nadat ze de afgelopen 3 jaar in een aantal online bedrijven actief zijn geweest. Hun doel is om elk lid van MPT, zonder uitzondering te helpen geld te verdienen. Het maakt niet uit of je nieuw bent of meerdere jaren ervaring hebt. De ROI (Return Of Investment) is voor iedereen hetzelfde.

Werkelijk inkomen

Veel bedrijven werken op het aannemen van geld van "Peter" om "Paul" te kunnen betalen. Met andere woorden, ze hebben nieuwe leden (Peter) nodig, zodat de oudere leden (Paul) kunnen krijgen wat hun is beloofd. Dit model werkt een tijdje, maar wanneer nieuwe leden stoppen of de groei vertraagt, is er niet genoeg geld om winst te maken en de oudere leden te betalen. Zo een bedrijf stort dan in en laat een handjevol gelukkige leden achter (die zich al vroeg hebben aangesloten) en een meerderheid van gefrustreerde en boze leden is volledig gestrand.

MPT is niet zo gebouwd. MPT heeft een team van de beste crypto-handelaren die thuis zijn in de markt trading (het verhandelen van cryptocurrency). Zij maken grote winsten zodat MPT haar leden kan betalen over de inzet. Door deel te nemen aan dit systeem, en dat kan al vanaf $10 krijg je elke dag een rendement van 1% dat dus kan oplopen tot 1,25%. Je kunt dus zien dat dit bedrijfsmodel geen nieuwe mensen nodig heeft om de oudere leden te kunnen betalen, het handelsaccount van MPT is groot en het toenemende aantal lidmaatschappen betekent gewoon dat meer mensen hiervan zullen profiteren.

Hoe werkt dit?

Je neemt deel aan de winst door handelspakketten te kopen die elk $ 5 kosten. Je moet minstens 2 pakketten kopen die je elke dag, 7 dagen per week een commissie zullen opleveren. Over ongeveer 125 dagen vervallen de packs na het geven van een rendement van 125% (jouw ingelegde geld + 25% winst). Je kunt met dit bedrag daarna jouw opnieuw pakketten kopen en dagelijks blijven verdienen totdat er nog eens 125% is over de volgende 125 dagen. Mocht je willen beginnen met een startpakket dan stel ik voor dat je maximaal zoveel mogelijk packs koopt als dat je je kunt veroorloven zonder dat je in de problemen komt met jouw geld voor de huur en je levensbehoefte. Dus nooit meer geld er in stopen dan dat je daadwerkelijk kunt veroorloven.

Je kunt je pakketten alleen aankopen door te storten in bitcoin en ook je inkomsten kun je opnemen in bitcoin. Dus zorg dat je ook een Bitcoin Wallet hebt

Strategie

De beste strategie om jouw rendement te maximaliseren, is door je inkomsten opnieuw te investeren (compounden) om gedurende langere tijd meer pakketten te kopen. En zodra je dagelijkse commissies op een bepaald niveau liggen dat jij wilt bereiken, kun je gaan beginnen met het opnemen van een gedeelte van deze inkomsten, terwijl je nog steeds opnieuw pakketten gaat aankopen. Pakketten zullen namelijk op verschillende tijdstippen hun einddatum gaan bereiken en je wilt een continue stroom aan commissies gaan verdienen. Een mooie strategie bij compounden is het 30/70 principe. Wanneer je lid wordt, zal ik je ook een spreadsheet opsturen die je duidelijk zal maken hoe krachtig compound effect zal zijn.

Transparatie

Het bedrijf is volledig transparant en elk betaald lid krijgt toegang tot een account waar je op je dashboard alle transacties in realtime kunt zien en de winst die wordt gemaakt. Je bent ook vrij om je verdiensten te delen met anderen om ze te overtuigen zodat ze ook lid gaan worden. Uiteraard ben je niet verplicht om nieuwe leden te werven. Dat is een keuze.

Regelgeving

Reclame is misschien wel een van de meest vitale behoeften van alle bedrijven en de MPT-business heeft dit element ook in de kern van het systeem. Tegelijkertijd is de naleving van de regelgeving en wetten van alle landen van cruciaal belang. Daarom is dit een belangrijk onderdeel van het bedrijfsmodel en elke aankoop van een pakket genereert automatisch advertentie-credits voor jouw account. Deze kunnen worden gebruikt om reclame te maken voor het bedrijf. Extra credits kunnen ook worden gegenereerd door advertenties te bekijken die door andere leden zijn geplaatst.

Hoeveel tijd moet je besteden?

We hebben het hier over een passief systeem. Tenminste zo veel mogelijk passief. Zoals je al kunt zien, hoef je niet veel tijd te besteden aan het verdienen van een dagelijks inkomen. Je hoeft helemaal geen werk te doen, dus geen advertenties klikken, of vragenlijsten in te vullen. Wel kun je jouw account dagelijks controleren om uw verdiensten voor die dag te bevestigen en om een eventuele aankoop te doen met die inkomsten. De inkomsten worden elke dag omstreeks 17.30 uur EST bijgeschreven in jouw portemonnee. Dit alles kost minder dan 1 minuut van jouw tijd.

Deze kans zelf ook promoten (optioneel)

Ik geloof dat als je eenmaal ziet hoe belonend en gemakkelijk dit is, je deze kans misschien wilt delen met sommige mensen (je weet wel en je geeft om hun en je gunt het ze ook). Het bedrijf MPT beloont je hiervoor door je een commissie van 8% te geven op niveau 1 en 3% op niveau 2. Ik kan je hier meer over vertellen als je wilt. Maar je bent het dus niet verplicht. Integendeel het is je eigen keuze.

Inschrijven

Je schrijft je in en doet een investering (groot of klein) die je zelf kiest. Eén pakket kost $5. Elke $5 commissie kun je herinvesteren om je verdienste te laten groeien, dat is alles wat je hoeft te doen. Opname kan je al vanaf $10 doen. En dat 7 dagen per week. Tip: Zoals bij alle systemen haal er eerst je investering uit en ga dan compounden.

Schrijf je direct in via deze link https://mypassivetrades.com/?ref=Klikmunt

Bij verdere vragen kun je altijd contact met mij opnemen.