Elke dag zie je veel advertenties. Je ziet ze op straat, op internet, op de radio of via je vrienden. Het is altijd ergens om je heen. Je ziet ze zelfs in je eigen huis, tussen de papieren met visitekaartjes, folders, enveloppen en flyers. Maar je ziet alleen de advertenties terwijl iemand anders er geld mee verdient.Stel je voor dat je dezelfde advertenties ziet, en dat deze als een permanente bron van inkomsten kunnen zijn. Dit is hoe Active Box werkt.Omega is een onlinemarketing bedrijf met een winstdeling aspect. Er zijn diverse manieren om bij dit bedrijf geld te verdienen. Omega biedt een unieke mix van advertentieservices, marketingonderzoeksparticipatie en cryptocurrency cloud-mining aan. Sinds vandaag ook in het Nederlands.

Wat voor bedrijf is het?

Het merk Omega is eigendom van Nautilius Investment Ltd, Geregistreerd in 2015 in Ras Al Khaimah, de Verenigde Arabische Emiraten, registratienr. IBC / 04/15/10598.
De leiding is in handen van Bartosz Nafalski (Directeur) tevens de eigenaar en CEO van de consultinggroep van Expedite Holding. Hij heeft 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en werkte o.a. als managing director bij Pepsi Co., Foodcare, Maspex en MK Café. Lucas Bozek is de Financieel directeur, hiervoor was hij eigenaar en CEO van IT-bedrijf Feat Software Ltd en heeft vele jaren ervaring als FX-handelaar bij de Santander Bank.

Wat moet je investeren?

Registeren is gratis, je betaald ook geen memberfee.
Daarna kun je de zogenaamde Bitbonds ( 1Bbitbond is gelijk aan de waarde van 1 Euro) boxen kopen. Let wel de Bitbonds zijn geen coin's (cryptocurrency) maar een interne aanduiding van Omega. Je kunt deze Bitbonds zowel met de cryptocurrency BTC, als via een bank overschrijving betalen. Het beste is om dit met de cryptocurrency Bitcoin te doen.

Er zijn boxen  tussen 50 en 200.000 BitBonds  beschikbaar, het mag iedere willekeurig bedrag zijn.

Wat moet je doen?

Niets! Als je niets doet en alleen Bitbond Boxen koopt, verdien je in één half jaar 15% of in één jaar 35%

Je kunt extra verdienen als je elke dag een aantal activiteiten verricht. Deze activiteiten kunnen zijn het bekijken van advertenties, vragenlijsten beantwoorden, of een taak uitvoeren zoals een nieuwsbericht lezen of een video bekijken. Deze activiteiten leveren je dus extra geld op, maar je hoeft het niet te doen als je tevreden bent met de 15 of 35%.

Je kunt nog meer verdienen wanneer je dat wilt. Je kunt dan mensen introduceren (dus niet verplicht) en hiervoor heeft Omega een goed compensatieplan. Omega is een mooie manier om gewoon je geld te laten groeien.

Wat levert het op?

Het doel van active boxen is om stabiele en veilige winst te bieden op basis van drie inkomstenbronnen:

  1. Advertentie kijkbonus
  2. Beloning voor deelname aan marketingonderzoek via het Omega Survey-platform
  3. Cryptocurrency cloud-mining

Het percentage van de boxen fluctueert afhankelijk van de marktwijzigingen (opbrengsten en koers). Op dit moment levert een box met een looptijd van 6 maanden je 30% op bij het doen van de activiteiten anders 15%, en een box van 12 maanden levert je 70% of 35% op al naar gelang je deelneemt aan de activiteiten die je binnen 5 minuten per dag gedaan kunt hebben.

De activiteiten bestaan momenteel uit het dagelijk bekijken van 8 advertenties en eenmaal per week (op maandag) het invullen van een vragenlijst en het bekijken van een nieuwsbericht of video.

Wat moet ik er nog meer over weten?

Vanaf het moment dat je een box koopt start Omega met de terugbetaling. De volgende dag zie je je eerste verdiensten in je overzicht staan. Voorwaarde voor het begin is dat je met 2 boxen van 50BB (€ 100,-) begint.

Iedere maandag kun je herinvesteren. Je kunt opnieuw geld storten of een of meerdere boxen aankopen met je verdiensten. Deze verdiensten kunnen dus komen uit de opbrengst van jouw activiteiten, maar ook uit de commissie die je krijgt voor het aanbrengen van nieuwe members.

Uitbetalen kan vanaf  €10,=. Hoe meer boxen hoe sneller je groei zal zijn

Waar kan ik registreren?

Om je te registreren vraag je de link aan diegene die je introduceerde in Omega. In dit geval ben ik dat dus en kun je deze link gebruiken om je te registreren.

Facebookgroepen

Op de volgende Faceboekgroepen kun je meer informatie vinden.

Nederland/België https://web.facebook.com/groups/1959391311031875/

Internationaal: https://web.facebook.com/groups/2160335167573777/

Vrienden van Omega: https://www.facebook.com/groups/354429245140494/