Afgelopen avond een webinar gevolgd van Peter van Houten. Hij woont in Bali en doet o.a. Omega. Het webinar van deze avond ging over de verdienmogelijkheden van Omega.

Het webinar over de verdienmogelijkheden van Omega was duidelijk. Voor mij een bevestiging dat ik door mee te doen een mooie extra mogelijkheid heb om mijn doel, een passief inkomen, te bereiken.

Je kunt meer info over Omega in een eerder bericht van mij lezen. Dat vind je hier

Ikzelf ben op 6 februari begonnen met de aanschaf van 2 pakketten voor in totaal € 100,- Inmiddels heb ik een derde pakket van de bonnussen kunnen kopen en volgende week zal ik mijn 4de pakket kunnen kopen.

Welke verdienmogelijkheden zijn er?

Er zijn binnen het programma van Omega verschillende verdienmodellen. Hieronder een opsomming:

  • Geld verdienen door te sparen
  • Geld verdienen met het bekijken van advertenties
  • Geld verdienen door het invullen van enquetes
  • Geld verdienen door het uitvoeren van een taak
  • Geld verdienen aan referrals

Iedereen kan dit programma doen zonder het uitvoeren van bekijken van advertenties, het invullen van enquetes of het uitvoeren van een taak. Ook is het niet noodzakelijk om referrals, een team bouwen dus, aan te dragen. Maar het maakt het allemaal wel leuker. Je verdiensten gaan sneller als je meerdere dingen doet.

Ga je alleen sparen dan kun je in 6 maanden 15% rendement maken. Als je je aankoop voor 12 maanden vastzet dan zijn die verdiensten al 35%. Maar als je nu die 3 taken gaat uitvoeren (advertenties, enquetes, taken) dan zijn die verdiensten dubbel. Dus 30% over 6 maanden of 70% over 12 maanden vastzetten.

Het wordt nog wel leuker als je ook nog een team gaat opbouwen. Je krijgt 6% over een referral die direct onder jou lid is geworden en 5% over iemand die via een andere lijn (binair) lid is geworden. Als iemand een betaald lid direct onder jou lid wordt dan ontvang je zelf beide bonussen.

Dit laatste klinkt allemaal ingewikkeld, maar is het niet. Ik kan je dat zo uitleggen bij een kopje koffie. Wil je meer weten, neem dan contact met mij op. Stuur mij een mail naar verdienen@klikmunt.nl en dan spreken we iets af.

Waar kan ik registreren?

Ik ben mezelf nog aan het oriënteren. Mocht jij dat ook willen doen dan kun je je inschrijven via mijn link: Omega-Klikmunt

Ook kun je op de Facebook groep Vrienden van Omega meer informatie vinden