Het bedrijf voert ook handelsactiviteiten uit via tal van platforms van derden. Passive Expert biedt momenteel een promotie aan voor in aanmerking komende advertentieproducten, wat resulteert in cashback en bonussen die aan onze privéleden worden uitgedeeld via ons optionele beloningsprogramma.

Lee Merritt is de CEO en oprichter van Passive Expert uit het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft de afgelopen jaren doorgebracht als een succesvolle ondernemer in de crypto-ruimte. Na goede en slechte ervaringen te hebben gehad, is zijn doel hier om vanaf het begin een volledig transparant, duurzaam en eerlijk platform te creëren. Er zijn geen vangsten, geen verrassingen en alle informatie wordt vooraf gegeven.

Het bedrijf geeft een realistisch optioneel dagelijks beloningsprogramma. We overschatten niet wat haalbaar is en doen geen onrealistische beloften. Onze bedrijfsfondsen worden verdeeld over vele andere platforms van derden. We doen uitgebreid onderzoek terwijl we due diligence uitvoeren wanneer we andere platforms onderzoeken en alleen omgaan met andere bedrijven die een staat van dienst hebben op het gebied van eerlijkheid, integriteit en transparantie. Als Passive Expert geen winst maakt, kunnen er geen beloningen of bonussen zijn. Het is echter onwaarschijnlijk dat dit het geval zal zijn, aangezien onze bedrijfsportefeuille sterk gediversifieerd is.

Dit betekent dat het Passive Expert-model duurzaam is voor de lange termijn, wat vanaf het begin fundamenteel is geweest in de kern.

Passive Expert is dus een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsreclame, met een voorkeur voor promotie van crypto-ruimte. Het bedrijf is geen bank of financiële instelling. Ze hebben geen financiële licenties of kwalificaties. Ze verzamelen ook geen geld om te beleggen voor de klanten, noch ontvangen of verzamelen we financiële stortingen van onze leden voor investeringsdoeleinden. We verkopen of bieden geen financiële producten aan.

  • Je kunt starten vanaf $10 in bitcoin
  • Je verdient 0% tot 1% per dag tot je het maximum hebt bereikt van 125%
  • 100 dollar wordt 125 dollar
  • Geen advertenties klikken en geen mensen werven
  • Het is een heel eenvoudig programma
  • Uitbetalen: wanneer en welk bedrag wanneer je wilt

Om jezelf aan te melden klik je hier

We raden iedereen die vragen of opmerkingen heeft aan om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen. Ons doel is dat jij slaagt en een succes wordt in alles wat je wilt bereiken.