Bedrijven waarme ik bouw volgens mijn persoonlijke ranking!

  1. Mirror Trading International (MTI)
  2. Minerva (via Telegram)
  3. EXW-wallet
  4. CT-passive
  5. Passive-expert
  6. Global Technology - RoboCash - RedRocket

Een aantal van deze programma's kan veranderen en sommige daar kan ik mee gaan stoppen om te promoten en misschien worden nieuwe bedrijven toegevoegd. Het zijn allemaal passieve inkomensmogelijkheden die een verschillende mate van passief inkomen bieden. Hieronder een kleine uitleg:

  1. De eerste twee programma’s hebben te maken met traden. Ik waag me er niet aan om dat zelf te gaan doen, maar laat dat over aan het bedrijf en hun robots. Minerva gaat via de app Telegram en Mirror Trading International via een website. Bij de een verdien ik ongeveer 1% per dag en bij de ander 5% per week. Beide programma’s zijn met recht een passief systeem te noemen. Je hoeft niets te doen. Alleen af en toe je verdiensten op te nemen of opnieuw te investeren.
  2. Ik heb daarnaast de wallet EXW, voor het bewaren van mijn cryptocurrency (HODL heet dat) wordt ik extra beloont met hun tokens. Deze tokens kunnen uiteindelijk omgewisseld worden in cryptocurrency en leveren mij dus een extra inkomen op. Deze wallet kan toch wel tussen de 6-15% per maand opleveren. Die wisselende extra inkomsten komt natuurlijk doordat de waarden van crypto’s, of dat nou coins of tokens zijn, kunnen wisselen door de dag heen.
  3. De programma's 4 en 5 doe ik zonder actief een team op te bouwen. Daar krijg ik elke dag een kleine bonus die ik dan weer compound. Dit kan op termijn best wel interessant worden en als dat zo blijkt te zijn dan wil ik daar ook wel andere mensen voor gaan werven. Mocht je onverhoopt interesse hebben dan kun je hier meer informatie vinden over CT-Passive of Passive-expert. Zoals de namen van deze programma's aangeven zijn beide programma's waar je erg passief mee bezig kunt zijn en bonussen verdienen over je inleg. Af en toe hoef je alleen je bonus te compounden of op tre nemen.
  4. De laatste is een groep van programma's waar ik vrij actief een team opbouw en elke week ongeveer dan 1% over mijn opgebouwde kapitaal verdien. Deze programma's gaan gestaag naar een niveau waar ik aan het eind van 2022 een leuk extra en passief inkomen aan over hou. Ik plaats van deze programma's hier geen link. Als je hierover meer informatie wilt hebben, kun je mij daarom vragen. Dan kunnen we gaan kijken of we een moment voor een kop koffie vinden, of wellicht online iets gaan afspreken.

Ik bouw dus met meerdere platforms om een passieve inkomstenstroom op lange termijn te vormen. Ik kijk vooral naar bedrijven die een reële beloning geeft. Voor mij liever wat minder rendement en meer zekerheid dat het programma blijft bestaan dan een te hoog risico lopen. Er zijn ook programma's die je een zeer hoog rendement beloven, maar de risico's zijn dan ook navenant. Ik zal niet zo gauw aan dat soort programma's meedoen.

Ik stuur mensen nooit ongevraagd een bericht om ook lid te worden van een van mijn bedrijven. Ik nodig nooit mensen uit voor webinars of zoomgesprekken om meer over mijn activiteiten te weten te komen. Ik zet niemand onder druk om mee te doen aan iets waar ik aan mee doe. Nee ik schrijf alleen mijn ervaringen van de verschillende programma's op en plaats daat vaak mijn referral-link bij. Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor hun keuze als ze via die link ook mee gaan doen aan dat programma.

Zodra iemand zich onder mij in een programma toevoegt, zal ik er altijd voor hen zijn als ze mij om hulp vragen. Als ze het niet vragen, dwing ik mezelf niemand op. Ik laat het aan de mensen zelf over om met mij in contact te komen.

Ik ben zo transparant mogelijk over wat ik aan het bouwen ben en mensen kiezen er dus vervolgens zelf voor om met mij mee te doen als ze de zakelijke mogelijkheden die ik beschrijf, leuk vinden.

Dit is hoe ik werk en het werkt voor mij.