Hoezo Circle Boosters

Elke Circle Booster ter waarde van € 50 wordt verviervoudigd. Jouw pay-out per Booster is tot € 200, Je kunt deze verdiensten gebruiken om:

  • Te upgrade naar hogere Circle's (daarom de naam Circle Booster)
  • Extra Booster te kopen
  • Jouw GTI, RoboCash of The Box accounts te funden
  • of om in te wisselen tegen BTC en jou een passief inkomen te geven.

Je kunt onbeperkt Boosters kopen.

Extra Boosters verdienen

Je kunt net als de cirkels ook Boosters verdienen via jouw team. Van elke 10 Boosters die er in jouw team worden gekocht dan krijg jij 3 Boosters cadeau. Stel je  eens voor als je 4, 10, 25 of zelfs 100 mensen onder je staan hebt en die kopen of verdienen regelmatig extra Boosters.

Conclusie

Je kunt pas met Circle Boosters beginnen als je een account bij de Circle hebt en minimaal de eerste 3 cirkels bezit. De eerste kost € 10,- de tweede € 20,- en de derde kost € 50,-. Een totaal van € 80,- Je kunt dus al beginnen met een startkapitaal van slechts € 10,-

Maar in plaats van te verwachten dat jouw 10€ wonderen doet, betrek andere mensen in deze geweldige opportuniteit zodat we met z’n allen een zeer mooie groei kunnen verwezenlijken waarbij The Sky The Limit is volgens ieder zijn mogelijkheden en doelen. Dit is een leuke opportuniteit om te delen of als cadeau te doen. En omdat je al kan starten vanaf € 10,- is dit echt voor iedereen toegankelijk dus!

Een mooie en beproefde strategie is:
Wordt lid van The Circle en koop de eerste 3 cirkels á € 80 (€10,- + €20,- + € 50,-). Koop daarna 3 Boosters van € 50,- een totaal van € 150,-. Koop van elke type 1 Booster (GTFTA, GTPLUS en BTC). In totaal heb je dan € 230,- uitgegeven. Vertel dit aan minimaal 4 mensen en vraag om ze hetzelfde te doen. Succes gegarandeerd.

Ga naar The Circle App en registreer je. Gebruik als sponsornaam: Klikmunt